Gunther Levi: “Wat we deden met De Romeo’s was te veel en heeft iedereen gevoeld”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gunther Levi speelt al 20 jaar mee in ‘Familie’. Daarnaast is hij ook nog actief met De Romeo’s.

Vroeger had Gunther Levi het bijzonder druk met De Romeo’s. Daar leed zijn gezin soms onder. “Het is al veel beter dan vroeger. Met De Romeo’s plannen we rustigere periodes in. Dat deden we vroeger niet, toen gingen we door tot we aan 270 optredens op een jaar zaten. Dat was te veel, dat hebben we ook wel gevoeld toen”, zegt Gunther in TV-Story.

“Ik vind dat ik een mooie balans gevonden heb tussen werk en privé. Papa is thuis zeker geen foto op de schouw. Soms probeer ik er ’s ochtends te zijn voor de kinderen, soms snel nog ’s avonds. En een Romeo-luwe periode hou ik vrij voor hen en Charlotte.” 

“Ik heb ook nooit het gevoel dat ik m’n plaats weer moet opeisen, na een drukke periode. Charlotte blijft ook heel druk bezig, natuurlijk, met haar eigen modezaak. En ik kan daar alleen maar het grootste respect voor opbrengen. Hoe zij Artfashion uitbouwt met een ongeloofelijke drive, da’s echt knap om te zien. Het zit goed zo tussen ons, en met de kinderen. Zoveel geluk, ik kan er alleen maar dankbaar voor zijn."