Gunther Levi heeft nieuws dat de fans van ‘Familie’ heel graag zullen lezen: “Dat is zot hé!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Showbizztv wist Gunther Levi te strikken voor een gesprekje over Familie. De acteur heeft nieuws dat de fans graag zullen lezen.

Het zijn voor Peter Van den Bossche op liefdesvlak hectische tijden geweest in Familie. Nadat hij het slachtoffer werd van partnergeweld door Gloria, heeft hij een nieuwe vlam gevonden. Tijdens een interview met Showbizztv vertelt Gunther Levi dat het verhaal tussen Peter en Iris zeker nog niet ten einde is.

“Ik mag daar eigenlijk niet veel over zeggen, maar het wordt sowieso nog leuk. Maar dat het goed gaat aflopen, dat is niet gezegd. Het kan leuk worden, en uiteindelijk toch negatief uitdraaien… Voorlopig breien de schrijvers voort aan dat verhaal, maar het zal nog moeten blijken of het allemaal goedkomt of niet.”

Gunther Levi speelt al 22 jaar mee in Familie, en is niet van plan om snel te stoppen. “Buiten Anna, Albert en nonkel Jan, ben ik de acteur die er al het langst in meespeelt. Ik word 44, dus ik zit al de helft van mijn leven in Familie. Dat is zot hé! Maar ik blijf het doen zolang ik het graag doe, en momenteel doe ik het nog altijd heel graag. Als het van mij afhangt, ben ik niet van plan om er snel uit te stappen.”