Zeer verrassend: Gert Verhulst en James Cooke richten eigen politieke partij op

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: VIER
Het was toch even schrikken zondagavond. Gert Verhulst en James Cooke belegden een persconferentie.

Gert Verhulst en James Cooke stappen in de politiek. Dat maakten ze bekend tijdens die persconferentie. Ze richten de partij 'GLN' op. Dat staat uiteraard voor 'Gert Late Night', een verwijzing naar het populaire programma van Gert Verhulst en James Cooke.

Gert en James hebben ook al een slogan: 'Geen gezwans, meer ambiance'. "We hebben hier zeer lang over nagedacht", zegt Gert. "Het mooiste in het leven is plezier maken. We hebben besloten om onze carrière een andere wending te geven."
(lees verder onder de foto)

GLN
"Gert en ik gaan in de politiek", gaat James verder. "Met 'GLN' richten we onze eigen politieke partij op." Gert geeft een woordje uitleg. "De politiek is veel te serieus. We willen de mensen gelukkiger maken. En als er een meningsverschil is, lach er dan eens mee. En als we verkozen geraken in het parlement, geven we een groot feest met chocolade en liters limonade."

De vraag is natuurlijk in hoeverre we dit serieus moeten menen. Het filmpje werd ook net uitgezonden voor de start van 'De Mol'. Velen spreken van een 1-aprilgrap. Anderen denken dat het een promotiefilmpje is voor het nieuwe seizoen van het programma. We weten het op 22 april, dan start het nieuwe seizoen van 'Gert Late Night'.