Bart De Wever trekt opvallend besluit over zijn zoon Simon: "Dan zagen we je allicht nooit meer"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bart De Wever heeft zijn zoon Simon gezet waar het op staat. Maar die zette op zijn beurt de burgemeester van Antwerpen dan weer op zijn plaats.

Er is iets wat Bart De Wever liever niet ziet gebeuren bij zoon Simon. "Je studeert te weinig en je bent veel te veel aan het gamen", zegt de voorzitter van N-VA in TV-Story aan zijn zoon. 

En daar blijft het niet bij. "Stilaan begint ook zo de terugtocht naar je eigen kamer." Simon ontkent en zegt dat hij altijd in de living is. "Ja, omdat je Playstation daar staat", dient vader Bart van antwoord. "Had je Playstation daar niet gestaan, dan zagen we je allicht nooit meer. De volgende fase is alleen nog op de kamer en vijf keer moeten roepen voor een antwoord komt."

"Het woord ja bestaat voor jou al uit twee lettergrepen: Ja-aaa. Is het waar of niet waar?" Maar Simon zet zijn vader op zijn plaats. "Dat heb jij ook vaak", reageert hij. "Als mama 'Bart' zegt, dat jij ook vaak 'ja-aaa' zegt." En dan wist vader Bart niet meer wat te zeggen: "Dat is iets totaal anders", probeerde hij nog.