Evi Hanssen heeft wel heel verrassend nieuws te melden”: Liever dit dan een programma voor de honderdste keer presenteren”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Evi Hanssen heeft verrassend nieuws te melden. De 40-jarige presentatrice gaat iets doen wat we totaal niet verwacht had.

Zo gaat Evi Hanssen meespelen in de musical ‘Mamma Mia!’. De musical is opgebouwd rond de hits van de popgroep Abba. In de Vlaamse versie zal je dus ook Evi aan het werk kunnen zien aan de zijde van onder meer Ann Van Den Broeck en Tinne Oltmans.

“Ik ben gek op musicals. The sound of music ken ik helemaal uit mijn hoofd. Wie mij kent, weet dat het een droom was om ooit een musical te spelen”, vertelt Evi in Het Nieuwsblad. 

“Over Mamma Mia! hoefde ik dan ook niet na te denken. De muziek is fantastisch, en het spelplezier spat ervan af. Hoe meer ik over mijn rol leer, hoe leuker ik het vind. Tania is een rijke gescheiden vrouw. Ze is zelfzeker zonder te vol te zijn van zichzelf, ze houdt van mannen en van wijn. Ik kan me daar best wel iets bij voorstellen.”

Het was regisseur Stany Crets die Evi vroeg voor de rol. “Voor deze rol ga ik me echt smijten. De vraag kwam op het juiste moment. Ik zette een stap terug uit het hectische tv-werk en wou tijd maken voor dingen die ik graag doe. Liever dan voor de honderdste keer hetzelfde programma te presenteren. Ik doe al mijn werk met hart en ziel. Ik ben een echte gelukzak, dat ik die kansen krijg."