Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ doet zijn nieuwe vriendin Chloé al een belangrijk voorstel ondanks dat ze nog maar net samen zijn

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ heeft al een nieuwe vriendin gevonden. Hij is nu samen met Chloé Evangelista.

“Wij zijn niet door experten gematcht maar door het lot’, vertelt Lenny’s nieuwe liefde Chloé Evangelista, die u misschien nog kent uit ‘Expeditie Robinson’, aan Dag Allemaal. “We hebben elkaar leren kennen via een gemeenschappelijke vriend.” 

“Het klikte vrijwel met­een. Al snel spraken we af om te gaan squashen en iets te gaan eten. Dat was zo leuk! Door onze gesprekken kwamen we er al snel achter dat we veel raakvlakken hebben.”

“Hij heeft zijn frituur verkocht en daardoor is er wat tijd vrijgekomen. Lenny heeft ook een jobaanbod gekregen uit de Verenigde Staten. Hij heeft heeft me ook al ge­vraagd of ik mee wil naar Amerika. Dat is zeker een optie. Hij zei ook dat hij het aanbod zou afslaan als ik dat niet zie zitten.”

“Hij wil gewoon bij mij zijn, het maakt niet uit waar. Een goed teken, hé. Ja, we zijn echt gelukkig, en ook onze vrienden en familie zijn blij voor ons. Ze zeggen dat ik er zo gelukkig uitzie."