Evi Hanssen geeft een duidelijke hint aan haar vriend Kürt: “Maak er eens werk van”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Evi Hanssen maakte vorige week bekend dat ze meespeelt in de musical ‘Mamma Mia’. Het is voor haar weer iets nieuws en zo heeft ze het graag.

Evi Hanssen is intussen zeer gelukkig met haar vriend Kürt. Die heeft haar echt weten te verrassen voor haar veertigste verjaardag. “Oh, dat was fantastisch! Ik had tegen hem gezegd: ik wil een balzaal, met grote doeken in de kleuren van het Midden-Oosten en zo’n grote kristallen luchter in het midden.” 

“Kurt heeft enorm veel decorstukken in z’n hangar, dus er zijn geen zotte kosten gemaakt. (lacht) Hij is de beste productiedesigner van de Benelux, en hij heeft dat dus helemaal in elkaar gestoken, hé… Ik dacht: ‘Kijk, ik heb een vriend die dat allemaal kan!’ Ik was zó trots”, vertelt Evi in Dag allemaal. 

Evi is trouwens ook klaar voor een volgende stap. Ze wil heel graag trouwen. “Kurt is de man van m’n leven! Maar ik ben nog niet met de voorbereidingen bezig, hoor. Nee, ik heb nog geen huwelijksaanzoek gekregen. Kürt, maak er eens werk”, lacht Evi.