Geopereerde Gert Verhulst neemt groot risico: "Het is een akkefietje"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst werd gisteren geopereerd aan zijn knie. De operatie ging door in het ziekenhuis van Sint-Niklaas.

Gert Verhulst ging om 8 uur binnen in het ziekenhuis van Sint-Niklaas. Een paar uur later trok hij richting Plopsaland voor twee shows van Samson en Gert. Zowel de voorstellingen van halfvier en halfvijf deed Gert al zittend op een stoel.

Gert nam wel een groot risico door zo kort na de operatie weer op te treden. "Ach, het is een klein akkefietje", minimaliseert Gert zijn fysieke problemen in Het Laatste Nieuws. "Na overleg met de artsen mocht ik naar Plopsaland komen. Ook de volgende dagen ben ik hier. Zondag sta ik dan op het podium met De Bandido's met Jelle Cleymans. Het gebeurt allemaal licht aangepast. Bij de Samson-shows zit ik op een stoel. Het is eens iets anders", lacht Gert.

Hij moet nu van de artsen twee weken revalideren. "Er blijven dan nog twee weken over om mijn Riverdance-act voor 'De Battle' in te oefenen. Geen idee vandaag of dat met die operatie nog zal lukken. Een maand geleden heb ik mijn andere knie laten opereren, speciaal in functie van 'De Battle'. En die knie doet het nu wel fantastisch", besluit Gert.