Meisje van 9 jaar valt ten prooi van drie zeer agressieve honden: Verschrikkelijk wat ze met haar gedaan hebben

bron: The Sun
door: PMN
Afbeelding bron: The Sun
Er speelde zich een drama af in een steegje in Detroit, Michigan. Een meisje van 9 jaar werd daar aangevallen door drie pitbulls.

Emma Valentina Hernandez was met haar fiets achter het huis aan het rijden toen ze plots werd aangevallen door drie agressieve pitbulls. Een buurvrouw zag het gebeuren en gooide nog stenen naar de honden. Ze hoopte zo het meisje nog te kunnen redden.

Deborah Golden, een andere getuige, zag meteen dat het zeer ernstig was. “De nek van het kleine meisje hing er zo goed als helemaal af. Ik kantelde haar hoofd en liet haar vader haar nek vasthouden. We legden ook een t-shirt op de zijkant van haar nek.”

Emma's vader, Armando Hernandez, kon niets meer doen voor zijn kleine meisje. “Ik heb mijn best gedaan. Ik haar proberen te reanimeren. Ik probeerde haar te helpen. Ik heb alles gedaan wat ik kon doen. Ze was al buiten bewustzijn toen ik ter plaatse kwam.”

De eigenaar van de drie honden is een 33-jarige man. Hij is gearresteerd door de politie. Al is het nog niet duidelijk of hij in staat van beschuldiging gesteld zal worden. Eén van de honden werd doodgeschoten. De twee anderen zijn overgebracht naar een asiel.