Paul De Leeuw treurt om groot verlies: “Ik heb net haar urne opgehaald”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Nederlandse presentator Paul De Leeuw is in rouw. Hij moet de dood van zijn kat Dolly verwerken. Hij liet het dier cremeren en nam haar urne zelfs mee naar huis. Dat vertelde hij nogal onverwacht tijdens het radio-programma ‘Veronica Inside’.

Wat een gezellige babbel moest worden over het nieuwe seizoen van het Nederlandse programma ‘Ranking The Stars’, dat Paul De Leeuw ook dit jaar presenteert, draaide anders uit. Tijdens een telefoongesprek was er steeds een rommelig geluid hoorbaar. Toen presentator Wilfred Genee vroeg wat Paul aan het doen was, antwoordde hij aarzelend. “Dat wil je niet weten. Nee, dat ga ik niet zeggen.” Maar na wat aandringen verklapte hij het toch. “Ik heb de urne van mijn poes opgehaald”, vertelde Paul.

Het bleek geen grapje te zijn. “Onze poes is overleden. De urne zet ik nu net op het keukenblad met een kaarsje”, vertelde Paul. De kat had een vergrote hartkamer. Op aanraden van de dierenarts heeft Paul haar laten inslapen. Wanneer sidekick Rick Romijn bevestigt dat het een erg lastige beslissing is om een huisdier te laten inslapen, reageert Paul met zijn typische humor. “Met mensen is dat minder lastig!”