Julie Vermeire doet een opmerkelijke vaststelling over haar vader Jacques Vermeire: “Ook dat nog”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Julie Vermeire en papa Jacques Vermeire zijn twee handen op één buik. In een poging haar vader met haar vriend Willem te vergelijken, doet de blondine een opmerkelijke vaststelling.

Julie Vermeire is hot. Dat weet ook VIER, de zender die haar vroeg als één van de kandidaten in ‘Dancing with the Stars’. Julie bracht het er in de eerste aflevering alvast goed vanaf. Ze mag zich stilaan een ‘star’ beginnen te noemen. Het is overigens de eerste keer dat Julie in haar eentje iets op tv doet zonder haar papa, Jacques Vermeire.

Julie en Jacques zijn twee handen op één buik en dat weet ook Willem, haar vriend. “Hij weet hoe belangrijk mijn vader voor me is”, vertelt de blondine aan TV Familie. In een poging de twee belangrijkste mannen in haar leven te vergelijken met elkaar doet Julie een opmerkelijke vaststelling.

“Willem heeft een zacht karakter en kan me goed kalmeren als ik onrustig ben, net als papa. Misschien lijken ze dus meer op elkaar dan ik besef”, geeft Julie toe. “En Willem is een grappenmaker, echt. Ook dat nog”, lacht de dochter van Jacques.