Julie Vermeire neemt geen enkel risico omwille van haar vader Jacques: “Het was wel afkicken”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Julie Vermeire heeft binnenkort allicht haar diploma beet. Ze zou graag in de media aan de slag gaan.

Julie Vermeire is de 22-jarige dochter van Jacques Vermeire. Ze woont nog bij haar vader. “Tot maart was ik elke dag van huis. Naar school, met vrienden op pad, iets gaan eten, of dansen. Ik was constant bezig. Ik had het er moeilijk mee toen dat wegviel”, legt Julie uit in Het Nieuwsblad. 

“Ik moest er precies van afkicken dat ik geen mensen meer kon zien of vastnemen. Ondertussen zit ik dagelijks met iedereen te bellen. Maar ik kijk er vooral naar uit om weer normaal te leven. Ondertussen houden we ons zorgvuldig aan de regels, zeker omdat mijn papa tot de risicogroep behoort.”

Na ‘Dancing With The Stars’ zagen we Julie nog nauwelijks op televisie. Ze heeft wel verschillende aanbiedingen gekregen, maar legde die allemaal naast zich neer. “Ik ga niet ontkennen dat het soms ambetant was. Werken voor televisie is uiteraard leuker dan met je neus in de boeken zitten.” 

“Maar ik ga niet halverwege het schooljaar plots mijn visie omgooien. Ik wil echt niet dat diploma mislopen. Ik weet via mijn papa en van Dancing with the stars dat televisiewerk niet in een handomdraai klaar is. Je kan school en televisie niet combineren en daarom krijgen mijn studies prioriteit.”

Volg ons nu ook Instagram!