Gert Verhulst kan niet geloven wat hem overkomt: "Ik dacht dat het een grap was"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Zaterdagavond kreeg Gert Verhulst een compliment van Cher tijdens haar concert in het Sportpaleis. Ze roemde hem als de Belgische evenknie van de legendarische Amerikaanse talkshowhost David Letterman.

“Ik was niet aanwezig op het concert en ik lag zelfs al in mijn bed, toen ik plots een hele hoop berichtjes kreeg om mij van die shoutout op de hoogte te brengen”, legt Gert uit. “Ik dacht eerst dat het een grap was, maar ze heeft het wel degelijk gezegd”, aldus Gert Verhulst.

“Uiteraard is het leuk dat Cher mijn naam heeft gezegd, maar het zou me niet verbazen dat ze in ieder land haar verhaal over Letterman opdist. En dat ze het dan voor haar publiek wat aannemelijker wil maken door de link te leggen naar de plaatselijke presentator van een laatavondshow. En ja, ik ben dankzij ‘Gert Late Night’ nu eenmaal de enige man met een ‘Late Night’-show in België. Veel keuze had ze dus niet”, knipoogt hij.

“Ik denk niet dat Cher ook maar enig benul heeft wie ik ben. En ik vermoed ook niet dat ze van plan is om deze week langs te komen op de Evanna om mij te ontmoeten. Maar als ze wil, dan is ze uiteraard heel welkom”, besluit Gert.