Nieuwe trend: Hier kan je een trouwfeest geven voor amper 350 euro

bron: Mirror
door: Redactie
Afbeelding bron: YouTube Safiya Nygaard
Altijd al gedroomd van een trouwfeest tussen de hamburgers en frietjes? Vanaf nu kan het bij McDonald's. Voor slechts 350 euro kan je jouw trouwfeest daar laten doorgaan. Je gaat er wel voor naar Hongkong moeten.

De trouwers kunnen kiezen uit verschillende prijspakketten. De goedkoopste is 350 en de duurste 1.150 euro. Spotgoedkoop in vergelijking met trouwlocaties hier in België.

Als je het goedkoopste pakket neemt dan kan je de McDonald's voor twee uur afhuren. Voor die prijs krijg je  er een ceremoniemeester en een geluidsinstallatie bij. Als je naar de iets duurdere pakketten gaat, geeft McDonald's je een zelfgemaakt bruidsboeket en ring cadeau. En niet te vergeten een heerlijke bruidstaart van appelcake.

Het concept is ontstaan in Hongkong in 2012 maar door het gigantische succes gaat McDonald's uitbreiden. Ondertussen kan je al trouwen in vijftien verschillende vestigingen.

De bekende Amerikaanse YouTube-ster Safiya Nygaard heeft het al getest. Het filmpje werd ondertussen al meer dan 5,7 miljoen keer bekeken. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Safiya Nygaard (@safiyany) op