Astrid Coppens deelt hartverwarmende foto met oude bekende: “Jaren geleden dat ze nog samen waren”

bron: Eigen berichtgeving/ HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Laurens Nuyens, beter gekend als ‘De Lau’, viert vandaag zijn 39ste verjaardag. Zijn zus Astrid Coppens laat dat niet onopgemerkt voorbij gaan.

Astrid Coppens deelt een hartverwarmende foto via Instagram. Ze is er te zien met haar dochtertje Billie-Ray, die al bijna 4 maanden oud is, én haar broer Laurens Nuyens, beter gekend als ‘De Lau’. Het is jaren geleden dat de twee nog samen gezien werden en dat maakt de foto erg opvallend vindt Het Laatste Nieuws.

“Fijne verjaardag aan mijn grote broer. Billie-Ray was zo blij om haar oom Lau te ontmoeten. Ze was hem al aan het plagen”, schrijft Astrid bij de vertederende foto. De afgelopen jaren werd her en der gefluisterd dat de goede relatie tussen Astrid en Laurens vertroebeld was nadat er spanningen waren tussen Astrid en Roos, de vrouw van Laurens.

Zelf zou het trio nooit op de geruchten gereageerd hebben, maar feit blijft wel dat ze nooit samen gezien werden. Het lijkt er ook op dat Laurens zijn nichtje nu pas voor het eerst in levenden lijve te zien kreeg.