Astrid Coppens doet straffe bekentenis over haar ex ‘den John’: “Dat is heel raar”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Astrid Coppens was zondagochtend te gast in 'De Rotonde' op Radio 2. Aan de ontbijttafel bij Christel Van Dyck biechtte ze iets op over haar ex ‘den John’. Dat schrijft de Showbizzsite.

In ‘De Rotonde’ vertelde Astrid Coppens dat de periode met den John voor haar voltooid verleden tijd is. "Zelfs van mijn privéleven met mijn ex herinner ik mij heel weinig, dat is heel raar. Ik kan mij zelfs niet herinneren dat wij ooit in één bed hebben geslapen, dat is allemaal uitgewist. Maar dat is goed", aldus Astrid. Astrid heeft met Bram haar grote liefde gevonden. "Het was gewoon dag en nacht verschil. Ik weet nu pas wat echte liefde is, ik wist dat toen niet".

Ooit zal Astrid geconfronteerd worden met afscheid moeten nemen haar dierbaren, iets wat haar heel zwaar zou vallen. "Ik kan me niet inbeelden dat ik afscheid zou moeten nemen van Bram, Billie-Ray of mijn ouders. Daar zou ik het toch héél moeilijk mee hebben. Ik kan me dat niet inbeelden en ik wil daar ook niet over nadenken. Dat zou ik verschrikkelijk vinden omdat ik die zo graag zie. Dat zijn de belangrijkste mensen uit mijn leven, dat zou ik niet kunnen."