Klaasje van K3 deelt sexy en toplessfoto van zichzelf op sociale media

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Klaasje Meijer van K3 is weer in het land. De 24-jarige zangeres is net terug van vakantie.

Klaasje Meijer was op vakantie in het verre Colombia. Daar verbleef ze met haar vriend Max. "Soms is het zo lekker om je mind helemaal uit te schakelen", zei ze. 

"Kijken naar de surfers en de golven gaf me echt rust. Al lig ik net zo graag zelf met een bodyboard of surfplank in zee, hoor. Eenmaal 'back to work' probeer ik nog steeds van de mooiste vakantiemomenten te genieten."

De vakantie van Klaasje leverde ook enkele sexy foto's op van de Nederlandse babe. Die willen je dan ook niet onthouden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S A T U R D A Y . . Happy Saturday! (Saturni dies = dag van Saturnus...) Zaterdag is vernoemd naar de god Saturnus. (De mythe is dat hij zijn eigen kinderen opat; bang om van de troon gestoten te worden?). . . De eigenschappen die verbonden zijn met de planeet Saturnus zijn o.a.: ????????, ??????, ?????????, ???????. Ik vind dat in alle mythen/wijsheden/religies wel iets zit en dat het ónze keus is welke les we eruit leren. (Bijvoorbeeld: je concurrent niet “opeten” maar juist aanvaarden als je vriend!) . . ??????? ?? ????????? ???? ???? ??? ????????????? ?????????. Wat drijft jullie om te doen wat je graag wilt doen? #wijsheid #geduld #ambitie #reflectie ??????? . . #instalife #en_nu_ga_ik_optreden_in_hasselt ??

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? #feelings

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op