Steven Van Herreweghe diep geschokt door tragisch ongeval: “Ik heb er geen woorden voor”

bron: Eigen berichtgeving/Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een vrachtwagen reed woensdag rond acht uur een kind van elf aan in het centrum van Aalst. De jongen overleefde het ongeval niet, meldt de politie van Aalst. Acteur en presentator Steven Van Herreweghe is er kapot van. Hij passeert dagelijks langs de plek van het tragische ongeval.

“Elke ochtend breng ik onze ventjes naar school. Elke ochtend passeren we langs een gigantische fabriek pal in het centrum waar vrachtwagens in- en uitrijden. Elke ochtend houd ik mijn hart vast voor de honderden kinderen die daar langs moeten op weg naar school. Daarnet terug gepasseerd zoals elke dag en één kindje, te voet naar school, is er niet meer geraakt. Een vrachtwagen greep hem. Ik heb er geen woorden voor. Mijn gedachten zijn bij de mama en de papa. En bij de chauffeur”, schrijft een diep geraakte Steven Van Herreweghe op Instagram.

Volgens de eerste geruchten ging het om een kleuter, maar de politie van Aalst meldt dat het slachtoffer een jongen van elf jaar is. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De jongen was onderweg met zijn moeder, broer en zus. De aanrijding gebeurde aan het bedrijf Tereos. De jongen werd op of vlakbij die parking aangereden. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.