'Eveline' sloeg ook toe bij deze BV: "Ook bijna in de val gelokt"

door: STG
Peter Van de Veire
Afbeelding bron: Photonews

Het is intussen al twee jaar geleden dat 'Eveline' voor een grote schokgolf heeft gezorgd in het medialandschap. Er doken verschillende naaktfoto's op van verschillende BV's.

11 september 2020, het is ongetwijfeld een dag die Peter van De Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt zich nog herinneren alsof het gisteren was. In de vooravond kwam Peter, Stan, en Sean elks met hun eigen verklaring over de naaktbeelden die de ronde deden.

Wat later raakte dan ook bekend dat 'Eveline', achter de verspreiding van die beelden zat. De BV's werden uiteindelijk in de val gelokt door een man. Gisterenavond deed nog een andere BV een opmerkelijke bekentenis in 'Beste Kijkers'. 

“Ik kreeg eerst een berichtje via Instagram met ‘Hey’, maar als ik iemand niet ken, antwoord ik daar niet op”, begint Steven Van Herreweghe zijn verhaal. “Een uur later kreeg ik: ‘Ça va?’, maar ook daar antwoordde ik niet op.” En zo ging het nog wel een tijdje door.

“‘Wij kennen elkaar van achter de schermen van tv’, zei ze. Maar ik kom zoveel mensen tegen … En ik was er echt van overtuigd dat ik haar niet kende, al was het wel een mooie vrouw”, legt Steven uit.

Op een ochtend werd hij zelfs wakker met foto's van haar in lingerie. “Die heb ik meteen gedeletet, en zoveel later bleek dus dat het om dezelfde ‘Eveline’ ging. “Gelukkig was ik niet van mijn sokken geblazen”, lacht Steven.