Karen Damen doet bekentenis over Gert Verhulst en James Cooke: “Ja, dat is moeilijk”

bron: Radio 2
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Vanaf volgend weekend staat Karen Damen op het podium in ‘Chateau Cupido’, een komisch theaterstuk. Daarin is ze te zien met Gert Verhulst en James Cooke. Karen Damen vertelt erover op Radio 2.

“We zijn vrij laat beginnen repeteren. Maar dat zorgt er wel voor dat we dat héél efficiënt en productief gedaan hebben”, zegt Karen Damen op Radio 2. Met hun drukke agenda’s kan dat bijna niet anders. “Probeer de puzzel maar te leggen met onze 3 agenda’s. Neem voor mij daar nog eens de opnames van ‘ Familie’ en ‘ The Voice Senior’ bij. Niet simpel! Maar ’t is gelukt."

Samenwerken met haar boezemvrienden Gert Verhulst en James Cooke houdt risico’s in, zo blijkt. “Het is moeilijk om serieus te blijven. Ik heb al veel moeten wenen van het lachen”, onthult Karen. “Maar we zijn natuurlijk wel professioneel genoeg om te weten wanneer er écht gewerkt moet worden. Je kent elkaar zo goed, je kent elkaars plus- en minpunten, je helpt elkaar. Dat maakt het wel gemakkelijk samenwerken.”

Ook het verhaal van Chateau Cupido vraagt niet veel inleving voor Damen. “Het gaat over een vrouw die een affaire heeft met een populaire tv-presentator. ’t Is plezant, echt heel plezant om te doen.” Er zijn nu al 4 extra voorstellingen gepland, en daar blijft het waarschijnlijk niet bij. "Het gaat moeilijk zijn om data te vinden dat we alle 3 vrij zijn. Maar dat moet lukken!"