Het gaat opnieuw niet goed met Eva Daeleman: “Heb zelfs niet meer gevochten”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Eva Daeleman heeft niet zo’n goed nieuws te melden. Dat liet ze weten op haar Instagram.

“Ik had niet mijn beste week. Timing is nooit goed wanneer je lichaam zegt: ?? ?? ?? ??? ??? ???. Mijn gedachten worden negatief, slachtofferschap dient zich aan. dus... ik heb niet gevochten maar me gewoon overgegeven”, schrijft Eva Daeleman.

“Met Olav aan m’n zijde (vond hij niet heel erg btw?) en met Sas en de Woefie op tv. De afgelopen dagen vaak gedacht aan mensen die zwaar ziek zijn, die wel moeten vechten, die permanent voelen dat hun lichaam maar op 5% speelt. Bij deze een heads up, een warm hart onder de riem voor iedereen die zich niet lekker voelt, pijn heeft (of dat nu fysiek of mentaal is).” 

“Ik denk aan jullie met warmte terwijl ik morgen weer aan het werk kan. dankbaar voor m’n lijf. ? Geniet. ja dat vooral."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ik had niet mijn beste week. timing is nooit goed wanneer je lichaam zegt: ?? ?? ?? ??? ??? ???. mijn gedachten worden negatief, slachtofferschap dient zich aan. dus... ik heb niet gevochten maar me gewoon overgegeven. met Olav aan m’n zijde (vond hij niet heel erg btw?) en met Sas en de Woefie op tv. de afgelopen dagen vaak gedacht aan mensen die zwaar ziek zijn, die wel moeten vechten, die permanent voelen dat hun lichaam maar op 5% speelt. bij deze een heads up, een warm hart onder de riem voor iedereen die zich niet lekker voelt, pijn heeft (of dat nu fysiek of mentaal is). ik denk aan jullie met warmte terwijl ik morgen weer aan het werk kan. dankbaar voor m’n lijf. ? fijn weekend. geniet. ja dat vooral.

Een bericht gedeeld door e v a ??‍?? (@evadaeleman) op