Bejaarde vrouw heeft cadeau voor 42 jaar jongere liefdesrivale maar krijgt iets dramatisch in de plaats: “Om haar af te maken”

door: PMN
Er is goed nieuws over Grietje W. Vorige week raakte de 73-jarige vrouw betrokken bij een schietpartij in Wielsbeke.

Grietje W. werd allicht door haar 42 jaar jongere liefdesrivale neergeschoten. Ze werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar is intussen weer aan de beterhand. “Mama is stilaan aan het ontwaken uit haar kunstmatige coma. Ze kan al praten, maar ze is nog in de war na haar operatie die zes uur duurde”, licht haar zoon A.L. toe in Het Nieuwsblad. 

“De dokters zeggen dat ze ongelooflijk veel geluk heeft dat ze nog kan spreken. Een kogel ging naast haar oor erin en kwam er aan haar achterhoofd weer uit. De andere ging door haar borst en miste op een haar na de ruggengraat. ”

Tuinman
De 73-jarige bejaarde vrouw Grietje W. had een tijdje een relatie met Imraan A. (31) uit Temse. “Imraan was tuinman bij haar. Maar het duurde niet lang vooraleer hij in het huis zat in plaats van in de tuin”, legt haar zoon uit. “Mijn moeder was niet meer alleen en hij kreeg van haar nieuwe auto's zoals BMW's en Jaguars, de duurste kledij, sieraden, Rolex-horloges, ... Ze gingen samen lekker uit eten en hij zat elke dag in de fitness.”

Jongere vrouw
Op een bepaald moment leerde Imraan de veel jongere Summer kennen. Hij werd verliefd op haar en trouwde met haar. “Maar breken met mijn moeder deed hij niet. Hij kon haar niet alleen laten. Ik zei hem dat hij een keuze moest maken: ofwel mijn moeder, ofwel Summer.”

Driehoeksrelatie
Imraan koos voor Summer, maar het koppel bleef wel contact houden met Grietje W. Er ontstond een driehoeksrelatie die op een dramatische manier eindigde. “Mijn moeder heeft Summer nog een valentijnscadeautje gegeven, een hart in chocolade. En Summer had zelf ook nog twee beha's meegebracht, op vraag van mijn moeder. Maar plots is ze helemaal beginnen te flippen.”

Aangehouden
Imraan A. en zijn echtgenote Summer werden door de politie aangehouden. “Er werd geschoten om mijn moeder te doden. En dat terwijl ze voor iedereen klaarstaat. Het is onbegrijpelijk”, besluit de zoon.