Dramatisch incident in Ingelmunster: Man sterft na ruzie met verloofde

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In Ingelmunster gebeurde er een dramatisch incident. Een 54-jarige man is er gestorven na een ruzie met zijn verloofde.

Het parket van West-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar de dood van de 54-jarige Gerdy Delannoy. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws. 

Gerdy werd vrijdagochtend dood teruggevonden in zijn huis. Daar woonde hij samen met zijn verloofde Steven M. (43). Wat er precies gebeurd is, is nog niet helemaal duidelijk. Buren beweren dat er net voor het overlijden een fikse ruzie te horen was bij het koppel.

De verloofde zou rond 4.20 uur zelf de hulpdiensten verwittigd hebben. Zij konden enkel het overlijden van Gerdy vaststellen. De verloofde werd door de politie meegenomen voor verhoor. Het is nog niet geweten of hij beschuldigd wordt van de dood van zijn verloofde.

Het koppel verhuisde drie maanden geleden naar Ingelmunster. Ze zouden in juni trouwen. De familie van Gerdy is zeer aangeslagen, maar willen niemand beschuldigen. "We weten zelf nog niet wat er precies is gebeurd", zegt zijn broer. "Het onderzoek loopt nog, en zo lang er geen duidelijkheid is willen we niemand met de vinger wijzen."