VTM

Er is Nuria iets bijzonders opgevallen aan dit koppel in Blind Getrouwd: “Een dodelijke combinatie”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Nuria Gilizintinova deed zelf mee aan het eerste seizoen van Blind Getrouwd. Haar huwelijk met Stijn Van Poucke houdt tot op vandaag stand.

Nuria Gilizintinova volgt met veel interesse het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. Ze begrijpt als geen ander wat de deelnemers meemaken en voelen. “Ik begrijp heel goed dat Tatiana en Lothar de eerste dag op huwelijksreis een beetje afstand van elkaar namen, ook al sprak Tati eerder van vlinders in haar buik”, schrijft Nuria in Story.

“Want eerlijk is eerlijk: op reis gaan met je kersverse en onbekende man is niet evident. Ongemakkelijke stiltes, onwennigheid en de onwetendheid over hoe de andere zich voelt, het is een dodelijke combinatie, waar dan ook nog eens een filmploeg op staat te kijken. Niet meteen de ideale setting om jezelf aan iemand te hechten”, klinkt het.

“Hopelijk zullen Lothar en Tati alles kunnen plaatsen en zich volledig kunnen smijten in het experiment. Het is wel een goede zet van de experten dat ze voor de koppels activiteiten organiseren die hen stimuleren om elkaar sneller te ontdekken.”