Leen Demaré realistisch na ontslag bij Joe: “Zo zal ik niet meer aan een job geraken”

door: Redactie
Leen Demaré was woensdagavond sidekick van Danira in de talkshow ‘Vandaag’. Demaré vertelde Danira openhartig hoe het vandaag met haar gaat, na haar plotse ontslag bij Joe enkele maanden geleden.

“Het gaat goed met mij. Ik ben af en toe een beetje gestresseerd, want ik ben een job aan het zoeken. En dat is een fulltime bezigheid. Ik ben volop aan het solliciteren”, vertelt Leen Demaré in ‘Vandaag’.

“Dat is nieuw voor mij. Ik heb dat nog nooit gedaan in mijn leven. Vroeger ging je op café en geraakte je via de juiste persoon aan een job, maar dat is nu niet meer het geval.” Leens ontslag bij Joe was heel plots en onverwacht. “En vooral heel categoriek. Ik ben weg bij de radio, dus ik moet iets anders verzinnen.”

De eerste weken na haar ontslag heeft Leen zich thuis opgesloten. “Ik heb mij gehuld in een dikke, roze peignoir. Het is een onding, echt heel lelijk. Ik heb mij twee weken in de zetel gevleid in die roze peignoir, en toen dacht ik ‘nu ga ik hem uitdoen, en ga ik hem toch eens wassen’. En dan ben ik beginnen te solliciteren.”