Nathalie Meskens toont haar prachtige babybuik

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Nathalie Meskens bevalt binnenkort van haar eerste kindje. Ze toont haar babybuikje nog eens aan haar volgers op Instagram.

Nathalie Meskens bevalt binnenkort van haar eerste kindje. Ze toont haar babybuikje nog eens aan haar volgers op Instagram. Het VTM-gezicht vertelt daarbij dat ze ervan geniet om haar buik elke dag in te smeren met zwangerschapsolie.

‘‘Smeren smeren en nog eens smeren’ zei ons mama vanaf dag 1 en dat hebben we dan ook maar braaf gedaan. Twee keer per dag, en in het begin zalig tegen de jeuk terwijl die buik maar groeit en groeit. Nu een van mijn favoriete momenten van de dag omdat het eigenlijk een massage is voor mij alsook voor dat kleine wezentje daarbinnen dat er zo van geniet dat ze zich dan in alle uithoeken van mijn buik duwt.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Smeren smeren en nog eens smeren’ zei ons mama vanaf dag 1? en dat hebben we dan ook maar braaf gedaan.? 2 keer per dag en in het begin zalig tegen de jeuk terwijl dien buik maar groeit en groeit. Nu een van mijn favoriete momenten van de dag omdat het eigenlijk een massage is voor mij alsook voor dat kleine wezentje daarbinnen dat er zo van geniet dat ze zich dan in alle uithoeken van mijn buik duwt. Top tip: de natuurlijke Zwangerschapsolie van Weleda! Houd je huid soepel, ruikt ook zo lekker en brengt je helemaal in die superontspannende en meditatieve sfeer. Love it! ?? @WeledaBenelux #massage #babygirl #calm #relax #WeledaMommy #spon

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op