Christoff reageert op burn-out van Jan Smit: “Zelfs dat doet hij nog maar met moeite"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat niet goed met Jan Smit. De Nederlandse zanger kampt met een burn-out.

De ziekte van Jan Smit heeft ook gevolgen voor Christoff. “Daardoor zijn alle projecten met KLUBB3, de band die ik samen met Florian en Jan heb, on hold gezet”, legt Christoff uit in Primo. “Het klinkt misschien raar, maar zijn ziekte was voor mij een geluk bij een ongeluk. Ik weet zelfs niet hoe het met hem gaat. Hij stuurt dan alleen maar ‘ok’ terug.”

Daardoor kan Christoff al eens wat langer vakantie nemen. “Ik heb een maand onafgebroken vakantie kunnen nemen. Dat was al heel lang geleden. Ik ga dan meestal voor een paar dagen naar Spanje.”

Spanje
“Deze keer kon ook papa mee op reis. Lindsay en ik zijn met hem rondgetrokken om hem leuke plekjes te laten zien. Ik zag mama en papa glimlachen van, zo van: ‘Allez, onze kinderen hebben het toch goed’. Zij genoten van ons te zien genieten, en wij van hen te zien genieten.”

“Geweldig. En dan nog met mijn petekindje Lisa-Marie erbij. Daar heb ik gevoeld wat het opperste geluk is en dat is niet geld. Ik voelde me daar, tijdens die familiemomenten, héél rijk. Ik zal heel eerlijk zijn, ik heb zelfs gedacht: ‘Mocht ik nu sterven, dan is het goed geweest’. Bij wijze van spreken, hé."