Christoff en Lindsay nemen verrassende carrièrewending: "Alles gebeurt met een reden"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

De coronacrisis is geen gemakkelijke periode geweest voor zangers Christoff en Lindsay. Na veel nadenken over de toekomst, hebben broer en zus besloten om samen een project te starten.

Broer en zus Christoff (44) en Lindsay (42) hebben al meer dan een jaar niet kunnen optreden, en dat heeft een grote impact. Het heeft hen doen inzien dat succes vergankelijk is, vertelt Christoff op Ment TV.

De twee willen hun voorzorgen nemen voor als er nog eens een gelijkaardige situatie zou ontstaan. Ze willen niet meer honderd procent afhankelijk te zijn van hun zangcarrière. “Daarom hebben mijn zus en ik besloten nog iets naast onze zangloopbaan te gaan doen", aldus Christoff.

Wat hun plannen juist zijn? “We komen uit een aannemersfamilie en dus gaan we een klein projectje opzetten. Bouwen en verbouwen. Het zal ook helpen om onze zinnen eens te verzetten.”

Dat Christoff, ondanks grote financiële verliezen, niet bij de pakken blijft zitten, is duidelijk. “Ik heb altijd geleerd het positieve uit negatieve periodes te halen. Alles gebeurt met een reden.”