VTM

Lothar deelt sneer uit aan Tatiana uit Blind Getrouwd: “Die indruk had ik wel, ja”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM/Facebook
Sinds zondagavond is er al heel wat te doen rond de huwelijksreis van Lothar en Tatiana uit Blind Getrouwd. De stroeve gesprekken en ijzige kilte tussen de twee pasgehuwden zorgde bij veel mensen voor plaatsvervangende ongemakkelijkheid. Nochtans zag het er bij hun ontmoeting en trouwfeest nog allemaal veelbelovend uit. Lothar verduidelijkt in Dag Allemaal wat er is misgelopen.

“Vanuit de blijdschap en het feestgedruis val je plots terug op een situatie met z’n tweeën. Op een fantastische bestemming dan nog, wat voor enige druk zorgde. Zo’n paradijs, een huwelijksreis, de liefde zou ervan af moeten spatten, denk je. Maar wij zijn abrupt tot de conclusie gekomen dat het voor ons eigenlijk allemaal nog moet beginnen. We kenden mekaar nog maar enkele dagen, hé”, legt Lothar uit in Dag Allemaal.

Lothar en Tatiana vielen dus even van hun wolk af. “We zijn zoekende, hé. En bij geen van ons beiden is er op dit moment sprake van gevoelens. Maar daar zijn we gewoon eerlijk over.” Volgens Lothar hadden hij en Tatiana andere verwachtingen. “Zij ontwikkelt normaal gezien heel snel gevoelens voor iemand. Maar voor mij voelde ze op dat moment dus nog helemaal niets. Terwijl ze daar wel op gehoopt had, zeker na die geweldige trouwdag. Voor haar had er na enkele dagen al minstens een stevige vonk moeten zijn.”

“Mijn ingesteldheid was eerder: de kans dat ik tijdens de komende weken verliefd ga worden, is eerder klein. Als Tati me zei dat ze ongerust was omdat ze nog geen gevoelens had, reageerde ik met: ‘Da’s toch normaal? We hebben zelfs de basis nog niet gelegd.’ Maar ik wou me wel het koste wat het kost amuseren op onze huwelijksreis. Daar zaten we dus even niet met dezelfde verwachting.”

“’t Was zeker haar bedoeling niet om mij af te wijzen. Maar toen het me maar niet lukte om haar weer los te krijgen, had ik toch wel even de indruk dat zij niet veel zin had om eraan te werken. Ach, ze wist het gewoon even niet goed meer. Laten we zeggen dat het voor ons allebei erg moeilijke momenten waren”, aldus Lothar.