Olga Leyers kan niet geloven wat ze ziet: “Ik was gechoqueerd”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ook Olga Leyers zit in quarantaine. In ‘Blijf In Uw Kot’ op VTM vertelde ze vrijdag dat haar zus Ella haar ‘virus buddy’ is.

“Ik ben al heel snel begonnen met mijn quarantaine. Zo snel dat iedereen dacht dat ik corona had. Wat dus niet het geval is”, lacht Olga Leyers. “Het is al anderhalve week of twee weken dat ik af en toe nog naar de supermarkt ga en Ella wel zie, maar mijn ouders niet zie, mijn andere zussen niet zie en niemand anders zie eigenlijk. De enige waarmee ik tussen vier muren ben geweest, is Ella.”

Ze legt ook uit waarom ze zo snel in quarantaine is gegaan. “Dat komt omdat er vrij snel iemand die wij kennen corona had. Een maand geleden was iedereen nog sceptisch. Maar al vrij snel was er dus iemand bij ons die het had, waardoor heel onze vriendengroep echt al twee weken in quarantaine zit. Ik was wel gechoqueerd door de taferelen op het Mechelseplein (waar vorige week vrijdag lockdown parties werden gehouden), dat vonden wij heel bizar want toen waren wij al bijna een week binnen.”