VTM

Bo Van Spilbeeck is iets opgevallen bij Nederlandse tv-presentator: “We hebben een klik”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Bo Van Spilbeeck vindt het jammer dat een programma gaat wegvallen. De VTM-journaliste had overigens ook nog eens een klik met de tv-presentator.

Na 2.400 afleveringen verdwijnt in Nederland het programma ‘De Wereld Draait Door’ van het scherm. Presentator Matthijs van Nieuwkerk (59) verdwijnt tot begin volgend jaar van het scherm.

Ook Bo Van Spilbeeck dook op in het programma. “De eerste keer was dat bij mijn coming-out’, vertelt ze in TV-Story. “Daarna vorig jaar toen mijn boek Eindelijk vrouw uitkwam, en een maand geleden kreeg ik te horen dat Matthijs me graag nog een keer wou uitnodigen in het programma.”

"Telkens was het voor mij een heel fijne ervaring. Ik vond het ook een hele eer en blijkbaar was de klik tussen ons wederzijds. Het is een heel fijn programma, ook om naar te kijken. Als je het vergelijkt met praatprogramma’s bij ons, zoals Vandaag of Van Gils & gasten, is DWDD toch wat sneller en snediger.” 

“En de steeds wisselende tafelgasten houden het allemaal boeiend en fris. Ik denk overigens dat het succes van het programma niet enkel met de formule te maken heeft en met de gedegen voorbereiding van de gesprekken door de uitgebreide redactie, maar vooral met Matthijs van Nieuwkerk zelf."