"Ik kwam Ronaldo tegen in Ibiza met een asbak op zijn buik"

door: BVDO
De legendarische Engelse voetballer Peter Crouch haalt voor de Engelse krant The Daily Mail herinneringen op over zijn voetbalcarrière.

In The Daily Mail geeft Peter Crouch in een wekelijkse column antwoorden op de vragen van lezers. Zo werd hij gevraagd met welke spits hij het liefst van al had samengespeeld. "Met de Braziliaan Ronaldo!", zegt hij zonder twijfelen. "Ik weet niet zeker of onze stijlen bij elkaar zouden passen, maar 90 minuten met hem zou mijn leven hebben gemaakt."

En dan komt er een herinnering naar boven. "Ik heb hem een keer ontmoet. Ik was op vakantie in Ibiza en ik zag hem op het strand. Hij was druk bezig met flessen bier en had een asbak op zijn buik staan. Elke keer als hij zijn drankje op had, bracht het supermodel dat bij hem was hem een ander biertje."

En dan wil je natuurlijk op de foto. "De kans om een foto met hem te maken was te groot om af te slaan, dus ik ging er naartoe. Ik hoopte dat hij ging zeggen: 'Oh, je bent Crouch!' maar hij had geen idee wie ik was. De foto werd genomen en ik ging weg zonder dat hij wist dat ik een voetballer was."