Opmerkelijke liefdesverklaring aan het adres van Karen Damen: “Die jongen is twintig jaar jonger dan ik en zou mijn zoon kunnen zijn!”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sinds maandagavond is het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM te zien. Karen Damen mocht de spits afbijten. In Spanje trok ze op met ex-lief Regi en André Hazes, die een boon voor haar heeft. "Dat streelt m'n ego", zegt Karen daarover in Dag Allemaal.

Zoals gewoonlijk bij Liefde Voor Muziek was het een uiteenlopende bende. Karen Damen kende enkele kandidaten heel goed. Zo moest ze in Spanje een week intens samenleven met haar ex-lief Regi. “Ik was vergeten hoe plezant hij eigenlijk is”, lacht Karen Damen in Dag Allemaal. “Maar we zaten daar niet gewoon met ons tweetje natuurlijk. Vanaf de eerste seconde dat we die Spaanse villa binnenstapten, was iedereen met iedereen aan het praten. Dat ging heel organisch, en wat niet georkestreerd.”

En dan was er nog André Hazes, die onthulde dat hij als een kind een crush had op Karen. Een bekentenis waardoor ze erg gevleid was. “André vertelde al meteen in de auto op weg naar de villa dat hij als kind al verliefd op mij was en dat dat altijd zo gebleven is. Die jongen is twintig jaar jonger dan ik en zou mijn zoon kunnen zijn! Als zo’n jonge gast je op handen draagt, dan streelt dat je ego en is dat heel plezant. Hij is een onverbeterlijke charmeur, en toch ook een gevoelige jongen. We hebben veel gelachen, maar ook serieuze gesprekken gevoerd. Ik heb er dus met volle teugen van genoten!”