Aldi neemt actie na maatregel van regering: "Zo snel mogelijk in orde krijgen voor onze klanten"

door: WVDS
De afgelopen dagen was er heel wat te doen omtrent de prijzen in de supermarkten en de reactie van de regering. Die besliste namelijk om promoties opnieuw toe te laten.

“Bij Aldi hebben we geen prijsverhogingen doorgevoerd", verzekert Jason Sevestre, woordvoerder van Aldi, in gesprek met Redactie24. "Wat wel kan, is dat de prijs van groenten en fruit wat fluctueert omdat die ook per week worden aangekocht en de inkoopprijs daar kan schommelen.”

Intussen stelt ook Aldi alles in het werk om opnieuw promoties aan te bieden. “We maken er werk van om het mechanisme van promoties terug op te starten. Zeker omdat veel mensen hun boodschappen daarop afstemmen. Promo’s die al gepland stonden, kunnen we onmiddellijk opnieuw doorvoeren. We gaan nu zo snel mogelijk schakelen om dit in orde te krijgen voor onze klanten.”

“Concreet voor onze folder betekent dit dat we deze week geen folder zullen verdelen, daar is gewoon niet genoeg tijd meer voor. Onze klanten zullen wel alle promoties op onze website en in onze winkels kunnen zien.”

Jason Sevestre merkt tevens op dat het hamstergedrag nu achter ons ligt. “Wij merken wel dat het nu al een week rustiger is, ten opzichte van de beginperiode van de coronacrisis. We gaan terug meer naar een ‘normale’ drukte.”