Isabelle A is verliefd en ons stelt ons haar nieuwe vriend voor: “Het klikte meteen”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Leuk nieuws van Isabelle A. De zangeres is opnieuw verliefd. Dat vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Isabelle A is opnieuw gelukkig in de liefde. Haar nieuwe vriend is Daalman, een Kempische singer-songwriter, waarmee ze het romantisch duet ‘Jij’ inblikte. “Ik ben heel gelukkig en verliefd”, vertelt Isabelle A in Het Laatste Nieuws. “Fijn nieuws in deze bange en rare tijden mag ook eens gezegd worden, hé. Maar dat geeft me wel een dubbel gevoel. Je mag niet buiten en kan heel weinig doen.”

In september doken de twee de studio in. “Het klikte enorm tussen ons. Als soulmates”, zegt de zangeres. “Dat liedje klonk perfect met onze stemmen samen. Nadat we het duet ingezongen hadden, zijn we nog lang blijven plakken omdat die klik tussen ons zo sterk was.”

Al sloeg de vonk pas maanden later over. Begin januari trokken ze allebei naar Parijs om er de videoclip van hun single ‘Jij’ in te blikken. Een romantisch nummer vraagt om een romantische setting. “We moesten oorspronkelijk acteren, maar eigenlijk ging dat automatisch. Parijs is al zo’n romantische stad op zich. Ja, daar is de vonk helemaal overgeslagen”, glundert Isabelle A.

Tags isabelle a