Ziekenhuis krijgt bijzondere schenking: "Heel wat patiënten monteren helemaal op"

door: BVDO
Afbeelding bron: Pixabay
De ziekenhuizen AZ Delta in het West-Vlaamse Roeselare, Torhout en Menen kregen maar liefst 80 tablets cadeau. Maar wie ze ervoor moeten bedanken, weten ze niet.

Een elektrowinkel uit de buurt liet het ziekenhuis weten 80 tablets te moeten leveren in opdracht van iemand die anoniem wil blijven. De tablets zijn bijzonder welkom. Heel wat patiënten mogen geen bezoek ontvangen en kunnen op die manier toch contact houden met hun naasten.

De anonieme schenker wou dat de patiënten vlot contact kunnen houden met thuis. Op dit moment hadden de meeste afdelingen maar één of twee tablets ter beschikking, waardoor de wachttijden om er eentje te gebruiken opliepen. Nu zal dat niet meer zo zijn.

Het ziekenhuis bedankte de anonieme weldoener via de elektrowinkel. Ook na de coronacrisis zullen de tablets nuttig blijven voor de patiënten van het ziekenhuis. "Heel wat patiënten monteren helemaal op als ze een babbeltje kunnen doen met hun familie en naasten", zegt Kristien Beuselinck van het AZ Delta "Ook al is dat babbeltje dan virtueel. Dankzij deze gulle gift zullen patiënten dat nu veel meer kunnen doen. Dat maakt deze moeilijke situatie toch iets draaglijker."