Niels Destadsbader heeft het moeilijk: “Daar lig ik wakker van, het doet pijn”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader schreef een nummer speciaal over de coronacrisis. Met ‘Nooit Alleen’ beschrijft hij het gemis van onze geliefden in deze coronatijden. In Het Laatste Nieuws vertelt Niels Destadsbader dat hij zijn mémé enorm mist.

‘Nooit Alleen’ is een erg emotioneel nummer over het gevoel anderen te moeten missen in deze moeilijke periode. “De impact van wat er nu aan het gebeuren is, is ongelofelijk groot”, zegt Niels Destadsbader aan de krant. “Iedereen moet zóveel geliefden missen en die afstand doet pijn. Mijn grootmoeder van 89 zit helemaal afgezonderd in het rusthuis, zonder enig bezoek. Daar lig ik wakker van.”

“En zo heeft iedereen in deze periode wel iemand die hij elke dag moet missen en waar hij zich zorgen over maakt. Je bent nooit alleen. Daarom schreef ik dit liedje en gooiden we een akoestische versie online”, vertelt Niels. “Het bleek al snel dat veel mensen effectief iets hebben aan dat nummer, omdat ze dit gevoel delen. Daarom hebben we de song ook écht opgenomen.”

En nu gaat Niels er ook een videoclip bij maken. Hij doet daarvoor een oproep, want iedereen kan erin meedoen. “Laat iemand in een video weten dat je aan hem of haar denkt”, klinkt het. “Teken, bak, dans, knutsel of schrijf erop los en film het in 10 seconden”, roept Niels op. Stuur de video naar nooitalleen@nielsdestadsbader.be. De leukste beelden die worden opgestuurd voor maandag 13 april zullen gebruikt worden in de videoclip.