Paniek slaat toe bij Marie Verhulst: “Ik weet helemaal niks”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Marie Verhulst maakte eerder deze week bekend dat ze deelneemt aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Uit haar eerst ‘trainingen’ kan Marie voorlopig enkel besluiten dat ze nog véél moet oefenen.

Met haar deelname aan de populairste tv-quiz van Vlaanderen treedt Marie Verhulst in de voetsporen van haar vader Gert én broer Viktor. Gert Verhulst heeft het record op zijn naam staan, Viktor sneuvelde na drie afleveringen. Marie is vastberaden de eer van de familie hoog te houden, maar zal dat ook lukken?

Broer Viktor onderwierp Marie in Viktor Vlogdown ondertussen aan een gezelschapsspelletje ‘De Slimste Mens’, om te testen hoe slim ze is. “Ga je mij nu al belachelijk maken voor ik er écht aan begin?”, klonk het niet al te enthousiast uit de mond van Marie.

Of het wel een goed idee is of ze meedoet aan de quiz, daarover is ze duidelijk: “Natuurlijk niet, ik weet niks! Er is oprecht niks waarvan ik denk ‘daarmee zou ik kunnen scoren’.” Op de vragen die Viktor afvuurde moest Marie, zoals ze verwachtte, heel vaak het antwoord schuldig blijven… “Ik weet er niks over!”, klonk het meermaals paniekerig.