Dit meisje is wel heel jong zwanger en wil het maken als influencer: "Kijk naar mijn buik!"

door: BVDO
Afbeelding bron: Pixabay
13 jaar was het Russische meisje Daria Rubchinskaya toen ze zwanger werd van haar vriendje van 10 jaar. De zwangerschap loopt blijkbaar vlot, want Daria toont met plezier haar bolle buik op Instagram.

De 10-jarige Ivan beweerde zijn toenmalige vriendin van 13 jaar zwanger gemaakt te hebben. Dokters hechten weinig geloof aan het verhaal, maar het tweetal laat het niet aan hun hart komen om optimaal van de situatie gebruik te maken. Daria blijft erbij dat ze met niemand anders seks had dan met Ivan.

Daria laat zich als influencer op Instagram goed omringen. Het meisje heeft ondertussen 87.000 volgers op het platform. Ondertussen postte ze ook een foto van haar bolle buik.

De moeder van Daria heeft terminale kanker, maar wil ondanks haar ziekte haar dochter optimaal ondersteunen in de zwangerschap.  “We dachten eerst dat ze voedselvergiftiging had, maar we realiseerden ons al snel dat wat er gebeurde niets met haar maag te maken had. Daarna hebben we een zwangerschapstest gekocht en die was positief.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С пузиком лучше? ❤️❤️❤️👈 . . . . . . . . . . . . #TikTok #TikTokRussia #Musical.ly #Tik_Tok #взаимная #реклама #пиар #реклама_групп #добавление #лайк #лайки #пиар_групп #тиктокроссия #тиктокеры #тиктоквидео #тиктокказахстан #тиктоккорея #тиктокерша #тик_ток #взаимный_пиар #бесплатная #репост #репосты #лайки #видео #даша #беременнав13 #беременная #беременность #ранняябеременность

Een bericht gedeeld door Дарья Суднишникова мама в 14 (@uverdig_ivv) op