Oudste zoon van Philippe Clement doet bekentenis: "Ik ben zijn zoon niet"

door: BVDO
Philippe Clements oudste zoon Miguel Clement herinneren we nog goed van het Gala van de Gouden Schoen. In Humo deed hij een belangrijke bekentenis.

Wie herinnert het Gala van de Gouden Schoen niet? Miguel, de oudste zoon van Philippe Clement, vertelde toen dat ze als kind gestraft werden en naar een match van Anderlecht moesten kijken. Volledig. Een grapje natuurlijk. In Humo deed hij deze week een bekentenis.

"Ik heb zijn naam gekregen toen ik een jaar of 2 was. Sindsdien is Philippe mijn papa. De enige trouwens die ik ooit heb gekend, ik heb geen weet van een andere papa. Ik ken zelfs zijn naam niet. Het interesseert mij ook niet. Mijn ouders hebben het mij verteld toen ik in het derde of vierde leerjaar zat. Naar aanleiding van een interview zelfs, denk ik. Het zou in de krant staan en dus hebben ze me op de hoogte gebracht."

Wakker heeft hij er nooit van gelegen. "Ik heb er toen niet veel belang aan gehecht en doe dat nog altijd niet. Een papa is in mijn ogen iemand die altijd bij je is en je mee vormt tot de persoon die je bent. Dat ik niet uit zijn zaadcelletje kom, is dan maar zo. Dat maakt voor mij niets uit."