VTM

Marianne Devriese heeft het erg moeilijk met haar dochtertje: “Hier is te weinig aandacht voor”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Marianne Devriese en Steve Geerts hebben samen drie dochtertjes. Ze leven nu allemaal thuis. Marianne en Steve zijn technisch werkloos en de kindjes kunnen niet naar school.

Het maakt dat Familie-actrice Marianne Devriese het momenteel niet makkelijk heeft. Dat laat ze zelf weten op haar Instagram. “Vandaag was dag 40 van de quarantaine. Quarantaine wil eigenlijk zeggen 40 dagen. Dus in feite is de cirkel rond”, zegt ze.

“Maar dat is nog niet zo. We moeten nog flink verder doen. Dat het vaak moeilijk gaat, steek ik niet onder stoelen of banken. We hebben 3 kinderen onder de 10 jaar in huis.”

Te weinig aandacht
Pippa, het jongste dochtertje van Marianne, heeft een ontwikkelingsstoornis door het zeldzame GRIN2B-syndroom. “Het is een zorgenkind”, gaat de actrice verder. “Er is vaak te weinig aandacht voor de moeilijkheden die dat met zich meebrengt. Kinderen met ASS, met medische problemen..... het zorgt voor zoveel extra belasting. Het zuigt energie.”

“En tegelijkertijd besef ik dat wij het nog goed hebben in ons kot. Dat er velen zijn die het moeilijker hebben.... veel mededogen en respect. Maar toch..... dit glaasje rosé heeft gesmaakt om deze 40ste te vieren.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag was dag 40 van de quarantaine. Quarantaine wil eigenlijk zeggen 40 dagen. Dus in feite is de cirkel rond. Maar dat is nog niet zo. We moeten nog flink verder doen. Dat het vaak moeilijk gaat steek ik niet onder stoelen of banken. Met 3 kinderen onder de 10. Met een zorgen kind. Er is vaak te weinig aandacht voor de moeilijkheden die dat met zich meebrengt. Kinderen met ASS, met medische problemen..... het zorgt voor zoveel extra belasting. Het zuigt energie. En tegelijkertijd besef ik dat wij het nog goed hebben in ons kot. Dat er velen zijn die het moeilijker hebben.... veel mededogen en respect. Maar toch..... dit glaasje rosé heeft gesmaakt om deze 40st te vieren #blijfinuwkot #samentegencorona #specialneedschild

Een bericht gedeeld door Mariannedevriese (@mariannedevriese) op