Ex-bandlid van ‘Mama’s Jasje’ Gunter Van Campenhout laat van zich horen: “We spreken niet meer met elkaar, en die breuk is definitief”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Peter Vanlaet en Gunter Van Campenhout vormden jarenlang het succesrijke duo Mama’s Jasje, tot een dispuut over geld een einde maakte aan hun samenwerking én hun vriendschap. Toch is Gunter niet rancuneus. “Ik wens Peter veel succes toe”, klinkt het in Dag Allemaal.

In 2010 kregen Peter Vanlaet en Gunter Van Campenhout ruzie over een lening die Peter niet correct zou hebben terugbetaald, liep het mis. Gunter spande zelfs een rechtszaak aan. “Dat dispuut is nog altijd niet geregeld”, zegt Gunter in Dag Allemaal. “Meer heb ik er niet over te zeggen.”

Gunter was jarenlang de helft van het muzikale duo. Nu gaat Peter met alle eer lopen en treedt hij weer onder op de naam Mama’s Jasje. “Ons dispuut ging helemaal niet over Mama’s Jasje, laat staan over de groepsnaam. Peter was altijd het gezicht van de band, ik ben er pas in 1993 bijgekomen. Ik heb er dus geen probleem mee”, reageert Gunter.

Mama’s Jasje viert z’n 30-jarige jubileum. Daar zal Gunter niet bij betrokken zijn. “Dat lijkt me niet logisch. De laatste keer dat ik Peter zag, was in de rechtbank. We spreken niet meer met elkaar, en die breuk is de?nitief. Maar ik wens hem veel succes toe, ook met Mama’s Jasje.”