'Liefde Voor Muziek'-artiesten brengen opnieuw Rode Neuzen Dag Special: "Zal voor emotionele verrassing zorgen"

door: COS
Liefde Voor Muziek, Rode Neuzen Dag
Afbeelding bron: VTM

Zes topartiesten steken leerkrachten een hart onder de riem in een speciale editie van 'Liefde Voor Muziek' op vrijdag 26 november om 20.40 uur bij VTM.

Vorig jaar bracht de cast van 'Liefde Voor Muziek' 2020 een special voor Rode Neuzen Dag. Dat doen Regi Penxten, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet en Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings dit jaar opnieuw.

In de special zingen de artiesten geen covers van elkaars hits maar wordt de playlist bepaald door zeven veerkrachtige jongeren. Elk van hen koos een nummer voor een leerkracht die voor hem/haar veel betekend heeft. 

"We zijn heel blij dat we dit programma kunnen maken en zodoende extra ondersteuning geven aan leerkrachten die een luisterend oor bieden aan jongeren", zegt Regi Penxten. "Want dit is écht wel nodig na het moeilijke corona jaar."

"We willen ook de boodschap meegeven dat muziek echt wel kan helpen tijdens moeilijke tijden. En mij kennende ga ik weer voor een emotionele verrassing zorgen!", belooft Regi.

Download nu de gratis app van Redactie24