VTM

Winnie en Jonah geven bedenkelijke tip voor beginnende koppels: “Genoeg alcohol, dat heeft bij ons ook geholpen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Winnie en Jonah zijn het enige succesvolle koppel uit het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd. In TV Familie delen zij een opvallende tip die mede tot dat succes heeft geleid.

In ‘ Blind Getrouwd’ kregen we dat niet te zien, maar ook Jonah en Winnie hebben al moeilijke momenten achter de rug. “Daar waren toevallig nooit camera’s bij”, klinkt het in TV Familie. “Er moest af en toe iets uitgepraat worden. Dat deden we dan ook, vanaf de eerste dag al. Die open communicatie, dát was onze grote kracht.”

“Na vijf weken hadden we allebei toch wat heimwee naar ons oude leven”, geeft Winnie toe. “Al die veranderingen kwamen stevig binnen, hoor.” Jonah had nooit eerder echt rekening met iemand moeten houden. “Ik moest me voor het eerst aanpassen. En ja, daar zijn discussies aan te pas gekomen. En enkele moeilijke momenten ook.”

Maar Jonah en Winnie vonden daar iets op. Ze delen in TV Familie een misschien nogal vreemde tip voor beginnende koppeltjes: alcohol drinken. “Ja, wij hebben de tactiek met alcohol toegepast”, zegt Jonah in het weekblad. “Af en toe goed drinken samen, zodat de remmingen wegvallen. Dan ga je ook meer zeggen, en moet niet alles meteen zo serieus genomen worden.”