Viktor Verhulst heeft opvallende beslissing genomen: “Sommige mensen vinden dat misschien raar, als volwassen man”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In ‘Viktor Vlogdown’ legt Viktor Verhulst elke dag zijn avonturen tijdens de lockdown op beeld vast. Zijn vlogs zijn razend populair en werden al meer dan vier miljoen keer bekeken. In Het Laatste Nieuws reageert Viktor op zijn succes.

“Ik had in nooit verwacht dat zoveel mensen interesse zouden hebben in wat ik allemaal uitsteek tijdens de lockdown”, lacht Viktor Verhulst. “Die vlogs zijn in de eerste plaats een vorm van bezigheidstherapie omdat ik me verveel, maar ik hoop ook dat ze de mensen even hun ellende laten vergeten.”

In zijn vlogs zien we elke dag hoe het er bij de familie Verhulst thuis aan toegaat. Viktor brengt de lockdown door samen met zijn vader Gert Verhulst, diens vrouw Ellen en zijn zus Marie. Het is volgens Viktor puur toeval dat zij daar allemaal samen zijn.

“Marie en ik waren op bezoek voor de lockdown in voege ging. En toen dan beslist werd dat we in ons kot moesten blijven, zijn we niet meer teruggekeerd naar onze eigen thuis”, zegt Viktor. “Ik woon zelf alleen op een appartement in Antwerpen, en de lockdown doorbrengen in eenzaamheid zag ik niet zitten. Ik ben iemand die echt niet goed alleen kan zijn.”

“Sommige mensen vinden dat misschien raar om als volwassen man vrijwillig met je zus en je vader en zijn vrouw in lockdown te zitten, maar ik moet eerlijk toegeven dat dit heel harmonieus verloopt”, aldus Viktor. “Al helpt het uiteraard wel dat ons vader doorheen de week in Antwerpen verblijft voor ‘Gert Late Night’. Nee nee, serieus: wij komen echt heel erg goed overeen.”