VTM

Geruchtenmolen draait op volle toeren: “Het zou goed kunnen dat deze acteurs uit 'Familie' ook in het écht een koppel zijn”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Verrassend nieuws in TV Familie. Het weekblad brengt het gerucht dat ‘Familie’-acteurs Jasmijn Van Hoof en David Cantens mogelijk ook in het echt een koppel zouden zijn.

In ‘Familie’ zagen we Jonas (David Cantens) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) in de laatste aflevering nog samen in bed. Een beeld van de fans niet gauw zullen vergeten. “Ik ga de zomerstop slapend in... Er zijn ergere manieren”, reageerde Jasmijn Van Hoof op de sociale media.

TV Familie zou van diverse bronnen vernomen hebben dat Jasmijn die maanden voor een stuk ook écht in de armen van David doorbrengt. Ze werden recent namelijk drie keer samen gespot, in Oostende, Nederland en Sint-Niklaas.

“Ze liepen hand in hand”, zegt een ooggetuige aan TV Familie. En ook via andere kanalen ontvingt het weekblad het verrassende bericht dat Jasmijn en David véél meer zouden zijn dan bevriende collega’s… TV Familie klopte bij Jasmijn en David aan, maar zij wensen niet te reageren op het gerucht.