Chaos compleet, Bart Tommelein ergert zich blauw: "Het is een calvarietocht"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews
De voorzittersverkiezingen bij Open Vld hebben een chaotische start gekend. Al snel werden er problemen met het stemmen gemeld. Daar heerst nu veel onvrede over.

Door de problemen moest de online stemming al snel worden stilgelegd. Kandidaat-voorzitter Bart Tommelein spreekt van een calvarietocht.

"De stemprocedure voor de verkiezingen is opgeschort. Straks is er overleg met alle kandidaat-voorzitters om tot een oplossing te komen voor dit euvel, zodat de ledendemocratie kan doen wat moet. Het is een calvarietocht momenteel", liet Tommelein weten op Twitter.

Egbert Lachaert, een van de andere kandidaten, ergerde zich dan weer op Els Ampe, die het meteen over "sabotage" had. "Els, ons team heeft een belangrijke bug gevonden en gemeld aan het kiescomité. Je zou beter mee aan de kar trekken om te zorgen dat het systeem waterproof is. Tot hiertoe konden we niet op jouw getuige rekenen om de nodige beveiligingen in te bouwen. Doe iets in plaats van te tweeten", haalde hij uit naar zijn tegenstandster.