VTM

VTM komt met nieuw programma: Twintig Bekende Vlamingen geven deze zomer een inkijk in hun doen en laten en dit zijn de eerste namen die eraan meedoen

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Eric Goens maakt een nieuw programma voor VTM. In ‘De Zomer Van’ gaat hij het doen en laten van bekende Vlamingen volgen. Het programma is vanaf juli te zien.

Twintig bekende Vlamingen zullen deze zomer op de voet gevolgd worden door tv-maker Eric Goens. Het gaat om onder andere Laura Tesoro, Dany Verstraeten, sp.a-voorzitter Conner Rousseau en komiek Jens Dendoncker.

“Je kan er moeilijk omheen”, zegt Eric Goens in Dag Allemaal. “We beleven een jaar dat niemand nog zal vergeten. Straks zal er een voor-de-coronacrisis en een na-de-coronacrisis zijn. Ik heb het gevoel dat na alle ellende het échte leven in 2020 nu wel eens zou kunnen beginnen. En daar wil ik graag bij zijn.”

“Vandaag is iedereen gelijk voor de wet en deelt iedereen in de klappen. Of dat nu de zangeres is die geen optredens heeft, de sporter die geen wedstrijden meer kan doen of de politicus die nooit had kunnen denken in welke storm hij zou terechtkomen. Dat worden stuk voor stuk interessante verhalen om te volgen. Vlaanderen zal ontwaken, en dat wil ik registreren”, aldus de tv-maker.