Ianis Hagi kiest voor Rangers, maar zegt welke ploegen hem ook wilden binnenhalen

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
Ianis Hagi maakt de definitieve overstap van Racing Genk naar het Schotse Rangers. De aankoopoptie zit ergens tussen vier en vijf miljoen euro in.

Ianis Hagi heeft zijn keuze gemaakt en stapt over naar de Rangers. "Ik ben heel enthousiast dat ik opnieuw deel mag uitmaken van de ploeg en dat ik dat prachtige shirt kan aantrekken. Er was interesse van andere clubs, maar het was altijd mijn doel om terug te keren naar Glasgow en voor de Rangers te spelen”, laat Hagi in een mededeling weten.

Hagi maakte ook bekend dat hij naar Tottenham en Manchester City kon. De 21-jarige koos toch om bij de Rangers te blijven. "Ik heb echt genoten van mijn uitleenbeurt in het Ibrox Stadion en kijk er naar uit om binnenkort voor onze fans te spelen, maar voor nu hoop ik dat alle Rangers-fans en jullie families veilig en goed blijven."

Steven Gerrard, coach van de Rangers, reageert op de website: “Ianis is in Europa erkend als een jonge, talentvolle speler. Dat hij nu definitief voor ons komt spelen is geweldig nieuws. Ik heb met hem snel een goede band opgebouwd. Het is een plezier om hem te trainen omdat hij heel leergierig is en altijd maar beter wil worden. Hij kent het huis en de druk hier. Ik weet dat hij klaar is voor het komende seizoen.”