VTM

Valt het doek definitief over ‘De Buurtpolitie’?

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
VTM heeft (voorlopig?) geen nieuwe afleveringen van ‘De Buurtpolitie’ besteld. Komt er nog wel een nieuw seizoen van het programma? De onzekerheid knaagt alvast bij veel acteurs. Dat schrijft Dag Allemaal.

Dempsey Hendrickx, die een jaar geleden startte bij ‘De Buurtpolitie’, heeft er eigenlijk al afscheid van genomen. “Eerlijk, in mijn hoofd is het gedaan met ‘De Buurtpolitie’, zegt hij in Dag Allemaal. “Misschien zeg ik dat tegen mezelf om over enkele maanden niet teleurgesteld te worden als het doek definitief valt.” Dempsey is blij dat hij boeking krijgt voor andere opdrachten. “Maar op ‘De Buurtpolitie’ reken ik niet meer, in feite.”

Voor Andy Peelman zou het stoppen van ‘De Buurtpolitie’ de minst grote ramp zijn. “Ik mag van geluk spreken dat ik ook zonder ‘De Buurtpolitie’ nog steeds een goedgevulde agenda heb”, zegt h?. “Ik ben volopbezig met de voorbereidingen van m?n programma met Dina Tersago en we bek?ken of er een tweede seizoen komt van ‘Andy Op Patrouille’. Ik bevind me dus in een luxepositie, maar begr?p dat voor veel van m?n ‘De Buurtpolitie’-collega’s de kaarten anders liggen. Ik hoop dat iedereen snel weer op de set mag.”